Dislocarea genunchiului

Durerea de genunchi. Cauze si diagnostic

Share on Facebook Share on Twitter Ce este o dislocare a genunchiului? O dislocare a genunchiului este o vătămare neobișnuită și extrem de gravă.

O dislocare a genunchiului are loc atunci când osul coapsei și osul gâtului își pierd contactul între ele.

dislocarea genunchiului

O dislocare a genunchiului este diferită de o dislocare patelară. O dislocare patelară, numită și " dislocare a genunchiului ", apare atunci când furculița se scoate din canelură la capătul osului coapsei. Cauzele dislocărilor Genitalele dislocării sunt adesea leziuni traumatice de mare energie.

Aceste vătămări pot apărea în urma accidentelor de autovehicule, a căderilor severe și a leziunilor sportive.

preparate pentru os și cartilaj capsule pentru tratamentul artrozei

O dislocare a genunchiului este adesea confundată cu o subluxațiedar acestea nu sunt aceleași leziuni. O subluxație este un cuvânt folosit pentru a descrie o dislocare parțială.

Dislocarea genunchiului

Acesta este tipul de senzație care apare atunci când genunchiul " dă afară " din cauza unui ligament deteriorat. O dislocare a genunchiului este o leziune mai severă care apare atunci când capătul osului coapsei își pierde complet contactul cu partea superioară a osului stâng.

  • Dislocarea genunchiului are loc, de obicei in urma unor traumatisme majore, inclusiv caderi, accidente de masina si alte tipuri de leziuni asemanatoare.
  • Cum să bei glucosamină și condroitină pudră

După ce genunchiul se deplasează, acesta trebuie, de obicei, să fie resetat în poziția corectă, în comparație dislocarea genunchiului o subluxație care va "aluneca" înapoi în poziție. În timp ce multe dislocări ale genunchiului sunt aceste leziuni traumatice de înaltă energie, mai grave, poate avea loc și o dislocare a genunchiului datorită unei răsuciri neobișnuite. Acestea fiind spuse, există ce va ajuta cu artroza articulației șoldului preocupări pentru deteriorarea țesuturilor moi învecinate, iar leziunile sunt evaluate și gestionate într-un mod similar.

Dislocarea genunchiului, Durerea de genunchi: simptome, cauze, tratament

Atunci când dislocarea genunchiului dislocă, se produc daune semnificative țesuturilor moi care înconjoară articulația. Ligamentele genunchiului sunt întotdeauna afectate atunci când apare o dislocare a genunchiului.

Determinarea ligamentelor care sunt deteriorate este unul din primii pași ai evaluării unei dislocări a genunchiului. În plus, ligamentele colateralecartilajul și meniscul dislocarea genunchiului fi de asemenea deteriorate.

O dislocare a genunchiului se referă în special la leziunile aduse adesea structurilor nervoase și vasculare importante din jurul genunchiului.

unguent pentru tratamentul osteocondrozei cervicale dureri articulare acute decât pentru a trata

De fapt, vătămările vasculare pot fi atât de grave încât sănătatea piciorului poate fi amenințată până la necesitatea intervenției chirurgicale vasculare urgente.

Semne de dislocare Simptomele tipice ale unei dislocări a genunchiului includ durerea severă, umflarea și deformarea articulației. Extremitatea inferioară pare adesea scurtată, iar mișcările extremității vor provoca dureri semnificative.

Rotula deplasata sau luxatia de rotula: cauze, simptome, tratament

Aproximativ jumătate din dislocările genunchiului sunt repoziționate înainte de imagistica extremității. Acest lucru poate fi rezultatul manipulării genunchiului înainte ca un pacient să ajungă la spital. Ori de câte ori se suspectează o dislocare a genunchiului, se efectuează raze X pentru a evalua dacă articulația este dislocată. Dacă a apărut o dislocare, articulația va fi repoziționată, numită "reducerea articulației".

Luxatia de genunchi

Odată ce articulația dislocată este redusă, medicul dumneavoastră va evalua cu atenție și dislocarea genunchiului monitoriza nervii și vasele sanguine care înconjoară articulația. Pentru a evalua corect vasele de sânge, medicul dumneavoastră poate obține teste speciale ale vaselor de sânge cum ar fi o dislocarea genunchiului și vă poate admite la spital pentru o monitorizare atentă a vaselor de sânge.

Opțiunile de tratament În primele etape după o dislocare dislocarea genunchiului genunchiului, prioritatea este asigurarea unui tratament adecvat al oricăror leziuni vasculare sau nervoase.

După ce este sigur că aceste structuri sunt sănătoase, atenția poate fi îndreptată spre tratarea leziunilor ligamentuluicartilajului și meniscului care au apărut la momentul dislocării.

Durerea de genunchi. Cauze si diagnostic | Medlife

Este de obicei necesar reconstrucția chirurgicală a ligamentelor deteriorate. Cel mai adesea, ligamentele multiple trebuie reconstituite.

Transplantul de ligament în reconstructia celei mai frecvente leziuni a genunchiului

Zonele de deteriorare a cartilajului sunt reparateiar lacrimile meniscului sunt fie curățate, fie reparate. Complicațiile după o dislocare a genunchiului includ probleme legate de leziunile nervoase și vasculare.

reteta bunicii pentru toate bolile articulare antiinflamatoare naturale pentru articulații

Cele mai frecvente probleme după dislocarea genunchiului sunt fie rigiditatea genunchiului, fie instabilitatea dislocarea genunchiului a genunchiului. Aderarea la terapia fizică prescrisă a articulației genunchiului vă va ajuta să minimalizați șansa de a dezvolta una dintre aceste complicații.

Dislocarea genunchiului Din Articole Generalitati Dislocarea piciorului are loc atunci cand oasele care formeaza genunchiul sunt deplasate de la locul lor initial. Oasele gambei tibia si peroneul se muta comparativ cu nivelul osului coapsei femurului.

Este deosebit de important ca dislocarea genunchiului care a suferit o dislocare a genunchiului sau este suspectat că a suferit această leziune, are aportul de sânge la extremitate evaluat cu atenție. Dacă fluxul sanguin către dislocarea genunchiului inferioară este întrerupt după o dislocare, aceasta poate duce la amputarea extremității. Când aceste leziuni vasculare sunt dislocarea genunchiului, ele pot fi reparate în mod obișnuit, dar acest lucru trebuie făcut în timp util și tratamentul nu poate fi întârziat.

Majoritatea persoanelor care suportă o dislocare a genunchiului fie vor evalua fluxul sanguin prin monitorizare strictă, fie vor efectua studii speciale pentru evaluarea fluxului vascular prin extremități.

Luxatie Genunchi - Ortopedie ArcaLife

Un cuvânt din O dislocare a genunchiului este o leziune rară și gravă. Majoritatea dislocărilor genunchiului pot fi repoziționate fără prea multe dificultăți, dar există îngrijorare pentru leziuni semnificative la ligamente, vase de sânge și nervi.

Datorita durerilor extreme, mobilizarea sau spijinul pe picior sunt imposibile. Entorsa genunchiului este o afectiune care produce doar supraintinderea ligamentelor sau ruptura lor fara ca oasele de care acestea sunt legate sa paraseasca articulatia. Mobilizarea genunchiului este posibila, durerea dislocarea genunchiului mai suportabila in caz de entorsa. Diagnostic Identificarea luxatiei de genunchi si a posibilelor leziuni asociate este cel mai important aspect.

Din acest motiv, chiar dacă o dislocare a genunchiului este repoziționată corespunzător, este necesară o evaluare suplimentară a acestor structuri asociate. Related Content.

Citițiși